Sommer 2014

 

 

 

Fotografen selv - besøg hans Galleri: kunstmaler.dk

Rejsen er startet.

Vi har i dag fået italesat læringen om de centrale emner og er kommet et spadestik dybere i forhold til at komme i mål med at få sat de første hjørneflag.

Rent organisatorisk vil de nye modeller kunne blive udviklet til at være et bæredygtigt værktøj – der på linje med de overordnede driftsstrategier vil give god mening på sigt.

På den kort og på den lange bane må det være innovation der kommer til at stå på mål i forhold til klimaforandringerne.

Vi har høstet de lavt hængende frugter og må tænke ud af boksen og se at få kant på resten.

Med det rigtige helikoptersyn får vi ordnet den lavpraktiske vidensdeling så visionerne kan holdes i den rette flyvehøjde.

Der er oprettet en Task Force der får sat pejlemærkerne ved målstregen - så løsningen bliver CO2-neutral. Metropolen er sat i spil for sin bæredygtighed.

Ved en holistisk samtænkning af senarier opnår vi synergi ved en dialog om ressourcerne.

Nu da vi nærmer os slutspurten skal have bundet en fin sløjfe. For at vi kan blive klogere på en professionel, innovativ og attraktiv arbejdsplads. Inddragelse som begreb bliver bragt i spil.

Før kæden hopper af midt i vadestedet – må vi tage det lange seje træk: Rive plastrene af og få syet sårene ordentligt sammen.

Med en god mavefornemmelse er rejsen godt begyndt og målet er i sigte.


Ikke alene er ordene smukke – men de sætninger der blev konstrueret: ... havde den forunderlige egenskab at de blev usynlige for ethvert menneske, som ikke duede i sit embede, eller også var de utilladelig dumme.

HCA.

Charlotte Hebos billeder:

Marianne Holleufer